loader image
EN

نحوه کدگذاری کالا و خدمت در نرم افزار حسابداری سپیدار

یکی از مهمترین بخشهای عملیات انباردر مجموعه ها، کدینگ کالاها یا کدگذاری اتوماتیک کالا و خدمات می باشد. کدینگ کالاها در واقع اطلاعاتی از کالاها می باشد که بصورت قراردادی در هر شرکت تعریف می شود. به دلیل اهمیت بالای عملیات کدینگ امکان تعریف کد کالاها به دو صورت دستی و اتوماتیک در نرم افزار سپیدار وجود دارد.

دسته بندی حسابها در حسابداری را کدینگ گویند. این ساده ترین تعریف کدینگ حسابداری می باشد. رایج ترین روش کدینگ به شکل درختی انجام می شود، که دارای سطوح مختلف و کدهای متنوعی است که با سرشاخه و زیر شاخه های متنوع مشخص می شود. پس به مجموعه این دسته بندی ها ، شاخه بندی کردن و کدگذاری حسابها کدینگ حسابداری می گویند. کدینگ در لفظ به معنای شماره گذاری است و در حسابداری این معنا را میدهد که حسابها را در حسابداری کدگذاری کنیم. در حسابداری روشهای متعددی از کدینگ وجود دارد که برخی از آنها ساده و قابل فهم هستند و با کمی دقت میتوان متوجه معنای آنها شد. اما برخی از این روشهای کدینگ بسیار پیچیده تر بوده و برای فهم آنها نیاز به دانش فنی و مالی است.

سریال

زمانی که کدگذاری براساس سریال کالاها باشد باید طول جز متغییر و شروع شمارنده را مشخص کنیم تا کد کالا براساس سریال ثبت شود. سریال کالاها در هنگام ورود کالا به انبار ( رسید انبار) مشخص می شود.

گروه بندی

در این روش باید طول کد گروه مشخص شود که چند رقم باشد و تعداد کد خوانده شده از گروه چند رقم باشد و همچنین باید طول جز متغییر و شروع شمارنده را نیز مشخص کنیم.

در نحوه کدگذار بصورت کالاخدمت باشد باید طول کد گروه براساس تنظیمات انجام شده در قسمت تنظیمات تامین کنندگان و انبار نحوه کد گذار کالا باشد.

اگر تنظیمات اتومات کدگذاری را انجام داده باشیدکد کالا به صورت خودکار از روی کالا/خدمت و یا سریال بسته به تنظیمات انجام شده خوانده می شود.

در صفحه گروه بندی در بخش موجودیت نحوه کدگذاری را به صورت گروه کالا/خدمت-کدگذاری انتخاب نمایید. بعد را آن کد و عنوان گروه را ثبت و فرم را ذخیر مینماییم.

برای مشاهده گروه های ایجاد شده میتوانید از مسیر شرکت /فهرست/ گروه ها ملاحظه فرمایید.

بعد از تعریف واحد اندازه گری و محل نگهداری زمان تعریف کالا است.

در این مرحله با انتخاب گروه کالا، کد کالا به صورت اتوماتیک ثبت می شود. بعد از ثبت عنوان کالا و مقادیر ستاره دار کالا را ذخیره می کنیم.

سطح هایی که طبق آن تراکنش های مالی را دسته بندی می کنند را سطوح کدینگ هستند.

اگربرای کدگذاری اتوماتیک کالا و خدمات خود در نرم افزار سپیدارنیاز به راهنمایی دارید با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 3 =